Energiasektorin lämmönhallintaratkaisut

Me Lumikolla ratkaisemme vaativat lämmönhallinnan haasteet, jotta asiakkaamme saavat keskittyä ydinosaamiseensa. Lumikko on erikoistunut suunnittelemaan ja toteuttamaan laadukkaat lämmönhallinta- ja jäähdytysratkaisut räätälöitynä energiasektorin erilaisiin tarpeisiin – aina akuista latausasemiin ja liikkuvista työkoneista energiavarastoihin. Yli 50 vuoden kokemuksella varmistamme lämmönhallintaratkaisuillamme laitteesi optimaalisen suorituskyvyn, luotettavuuden ja kestävyyden.

Toimialat, joissa palvelemme

Missiomme on selkeä: autamme asiakkaitamme räätälöidyillä jäähdytys- ja ilmastointiratkaisuilla hyödyntämään uusiutuvan energian teknologioita. Olipa kyseessä sitten sähkökäyttöisten työkoneiden latausasemat, akut tai energiavarastointi, Lumikon asiantuntemus takaa tehokkaan lämmönhallinnan myös haastavissa olosuhteissa.

Liikkuvien työkoneiden (NRMM) siirtyessä sähköisiin voimanlähteisiin, on erittäin tärkeää pitää huolta niiden ympärivuotisesta tehokkaasta operoinnista. Lumikko tarjoaa laadukkaat jäähdytysjärjestelmät, jotka säätelevät tehoelektroniikan aiheuttamaa lämpöä – jotta koneiden elinkaari olisi mahdollisimman pitkä ja energiatehokkuus optimaalista. Lumikko on vahvimmillaan lämmönhallintaratkaisuiden kehittämisessä, etenkin haastavissa olosuhteissa. Toimipa työkone rakennustyömailla, kaivoksissa, satamissa tai maa- ja metsätaloudessa, me olemme oikea kumppani sähköisen työkoneesi lämmönhallintaratkaisun tarjoamiseen. Lumikko on toiminut sähkökäyttöisten työkoneiden lämmönhallinnan parissa jo 10 vuotta.

Energiavarastot ovat keskeisessä asemassa sähköverkon vakauttamisessa ja uusiutuvien energialähteiden, kuten aurinko- ja tuulienergian, integroinnissa. Tehokas lämmönhallinta takaa energiavarastojen toiminnan turvallisuuden, suorituskyvyn ja kestävyyden. Laadukkaat jäähdytysratkaisut säätelevät lataus- ja purkujaksojen aikana syntyvää lämpöä, kun taas lämmitysjärjestelmiä tarvitaan kylmemmissä olosuhteissa akun tehokkuuden ylläpitämiseksi. Lumikon edistyneet lämmönhallintatekniikat säätelevät lämpöä akuissa ja energiavarastojärjestelmissä sekä niiden tehoelektroniikassa.

Akut ja energiavarastot

Latausjärjestelmät

Korkealaatuinen jäähdytys mahdollistaa nopean, tehokkaan ja turvallisen latauksen. Korkeatehoisessa latauksessa, kuten megawattilatausratkaisuissa, lämpöä syntyy merkittävästi. Tämä lämpö täytyy poistaa, jotta latausasemat ja ajoneuvojen akut eivät vahingoitu. Lämmönhallinta on siis erityisen tärkeä komponentti latausasemissa, ja näissä ratkaisuissa Lumikko on oikea kumppani.

Toimintaympäristöt

Miksi valita Lumikko?

1. Ammattitaito: Suomalaisena perheyrityksenä olemme hioneet ammattitaitomme äärimmäisissä olosuhteissa toimivien ratkaisujen luomiseen. Lumikolla on vahva yli 50 vuoden kokemus lämmönhallinnan innovaatioista.

2. Räätälöinti: Emme usko, että sama ratkaisu sopii kaikkeen. Hoidamme kaiken suunnittelusta tuotantoon ja huoltoon avaimet käteen -periaatteella, jotta jokainen ratkaisu vastaa täsmällisesti asiakkaan tarpeita.

3. Vastuullisuus: Lumikko tukee aktiivisesti vihreää siirtymää. Kehitämme lämmönhallintaratkaisuja tukemaan kestäviä liikkumisen muotoja, kuten juna- ja raitiovaunuliikennettä. Panostamme strategisesti merkittävästi sähköisten työkoneiden lämmönhallintaratkaisuiden tutkimukseen, kehitykseen ja innovointiin.

Asiakastarinat ja artikkelit

Yhteydenottolomake