Työkoneet ja ajoneuvot

Lumikon vahvuutena ovat asiakasräätälöityjä ratkaisut, jotka vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan lämmönhallintahaasteisiin. Pitkä kokemuksemme vaativista lämmönhallintaprojekteista on tehnyt meistä johtajavan asiantuntijan vaativien olosuhteiden sekä liikkuvan kaluston vaatimusten ymmärtämisessä. Meille ovat tuttuja kaivos- ja satamaympäristöt, suuret lämpötilavaihtelut ja äärilämpötilat sekä haastavat tilarajoitteet.

KLC 30 Neste­jäähdyttimet

Lumikko KLC30 Nestejäähdytin – suunnittelussa ja valmistuksessa on kiinnitetty huomioita erityisesti mekaaniseen kestävyyteen, joten laite sopii hyvin työkoneisiin tai muihin kohteisiin, joissa ympäristö aiheuttaa tärinää tai muuta mekaanista kuormitusta. Sovelluskohteita ovat akusto- ja kojeistojäähdytykset, teollisuuden prosessit sekä välilliset ilmastointiratkaisut. Laite on saatavilla useilla eri ohjausvaihtoehdoilla. Kotelointiratkaisut valitaan kohteen mukaan tai piiri voidaan integroida täysin asiakkaan laitteeseen. Kysy lisää asiakasräätälöidyistä ratkaisuistamme.

Tekniset tiedot

Jäähdytysteho

3 kW

Kylmäaine

R407C

Pumpun tuotto

30 l/min

Säiliö

50 L

Liitännät

G¾”

Käyttöjännite

400VAC 50Hz

Mitat

1100x570x680 mm

Paino

125 kg

Haluatko lisätietoja ratkaisuistamme?

Olemme kiinnostuneita kuulemaan millainen jäähdytys- tai ilmastointihaaste teillä on. Ota meihin yhteyttä ja kehitetään yhdessä ratkaisu.

Yhteydenottolomake