Laatu

Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaillemme huolellisesti suunniteltuja, testattuja ja virheettömiä tuotteita sovitun toimitusajan mukaisesti.

Suunnittelemme, valmistamme ja testaamme kaikki ratkaisut Seinäjoella. 

Organisaation tavoitteita tukeva ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä dokumentoi prosessit, käytännöt ja vastuut laatukäytäntöjen luomiseksi ja laatutavoitteiden saavuttamiseksi. Seitsemään laadunhallinnan periaatteeseen perustuva standardi ISO 9001:2015 määrittelee, kuinka organisaatio toimii täyttääkseen asiakkaidensa ja sidosryhmiensä vaatimukset. 

Suomen Vahvimmat sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.  Suomen Vahvimmat sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen. Yritys voi olla oikeutettu Suomen Vahvimmat Platina, Kulta tai Hopea-sertifikaattitasoon.

Tilaajavastuulaki velvoittaa tilaajan selvittämään, että hänen sopimuskumppaninsa täyttävät sopimuspuolina ja työnantajina lakisääteiset velvoitteensa. Luotettava kumppani -merkki kertoo, että olemme automatisoineet tilaajavastuulain vaatimien raporttien hankkimisen asiakkaamme toimintaa helpottaaksemme.

Haluatko lisätietoja ratkaisuistamme?

Olemme kiinnostuneita kuulemaan millainen jäähdytys- tai ilmastointihaaste teillä on. Ota meihin yhteyttä ja kehitetään yhdessä ratkaisu.

Yhteydenottolomake