Yritys

Lumikko Oy on yli 50 vuotias Suomen johtava vaativien olosuhteiden ja liikkuvan kaluston ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen suunnitteluun ja valmistamiseen keskittynyt perheyritys.

Tavoitteenamme on olla paras kumppani pohjoiseurooppalaiselle valmistavalle teollisuudelle lämmönhallintaratkaisuissa. 

Meitä ajaa eteenpäin intohimo sekä aito halu auttaa asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla. Toimintaamme ohjaavia perusarvoja ovat välittäminen, tahto olla alan innovatiivinen edelläkävijä sekä vastuullisuus kaikissa toimintamme osa-alueissa.

Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, ratkaisukeskeisyys, joustavuus, korkea laatutaso sekä pitkä kokemus alalta.

Lumikon työntekijä rakentamassa jäähdytyslaitetta

Mukana tukemassa energiasiirtymää

Mahdollistamme asiakkaillemme uusiutuvien energiateknologioiden käytön ja kehittämisen luotettavien asiakasräätälöityjen jäähdytys- ja ilmastointiratkaisujen avulla.

Päätuotealueitamme ovat vaativiin olosuhteisiin keskittyneet energia- ja latauskonttien jäähdytykset, ajoneuvojen hybridi- ja sähkökäyttöjen jäähdytys, raideliikenteen ilmastointilaitteet, puolustusteollisuuden laite- ja miehistötilojen jäähdytykset, biokonttien jäähdytyslaitteet, sekä teollisuuden ja laitetilojen jäähdytysratkaisut.

Ihmiset tekevät Lumikon

Lumikossa ihmiset ovat tärkein voimavara, josta haluamme pitää huolta. Voidaksemme olla paras kumppani asiakkaillemme, on meidän oltava sitä myös työntekijöillemme. 
 
Työnantajana lupaamme olla tasa-arvoinen, luotettava, työntekijöistämme välittävä ja vastuullinen työpaikka osaajillemme. 

Perustettu

0

Työntekijöitä

0

Liikevaihto(m€)

0

Haluatko lisätietoja ratkaisuistamme?

Olemme kiinnostuneita kuulemaan millainen jäähdytys- tai ilmastointihaaste teillä on. Ota meihin yhteyttä ja kehitetään yhdessä ratkaisu.

Yhteydenottolomake