Työpaikat

Mekaniikkasuunnittelija

 

Nyt olisi kylmähermooselle henkilölle tarjolla komia paikka hypätä mukaan Lumikon kasvutarinaan. Tehtävä sijaittoo avaruuden pääkaupungis Seinäjoella. 

Lumikko on kasvuyhtiö, jonka tavoottena on olla paras kumppani pohjois-eurooppalaiselle valmistavalle teollisuurelle lämmönhallintaratkaisuus. 

Tämä homma on organisaatiossamme uusi ja haluamme antaa tehtävästä kandidaatiille mahrollisimman hyvän ja laajan ymmärryksen, joten alla on raapaistu hieman tavallista enemmän tietoa tehtävästä: 

HAEMME MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Hommat Lyhkääsesti: 

Nyt ettitähän terävää mekaniikkasuunnittelijaa, joka ei pelkää kylmää ilmaa (koska sitä meirän laittehet puhaltaa) eikä konehen jylinää. Tuut olemahan avainhenkilö tuotantomenetelmien kehitykses ja ylläpiroos. Voit olla koulus loppusuoralla oleva kaveri, jolla on kova halu päästä töihin ja näyttää taitos. Tai toki me konkarimpikin kaveri voidahan palkata, jos sopiva löytyy. 

Seuraavia tehtäviä ollahan sulle mietitty: 

 •  Aputyökalujen suunnittelu ja kehittäminen tuotantoprosessien tehostamiseksi. Tällä tarkootetaan esimerkiksi erilaisia jigejä ja muita työkaluja.  Eli hallis käydään asentajien kans jutuulla päivittäin ja auttaa heitä suunnittelua koskevis murheis.
 • Tuotteiden jatkokehitys niiden valmistettavuuden parantamiseksi, eli pieniä muutoksia alkuperääsihin piirustuksiin, jotta valmistus on tehokkaampaa ja mukavampaa.  Itse osat valmistetaan meidän kumppanien toimesta ja me kootaan niistä sitten itte konehet asiakkaille. 
 • 3D-mallinnus on sun leipälajis tai ainakin oot sitä jonkun verran ehtinyt tekemään. Ja jos Solid Edge on  sun parhaampia kavereita, niin ei se haittaa. Alussa sun hommat on valmiiden tuotteiden muokkausta, rakenteiden hallintaa ja muutoksia.  Ja vastuuta tuloo kyllä kokemuksen myötä sitten lisää.
 • Tuotannon työohjeiden ja muun dokumentaation laatiminen. Sen lisäksi myös asiakkaille menevän huolto-ohjekirjan dokumentaatio, jotta osaavat härmän ulkopuolella käyttää ja huoltaa meirän konehia. 
 • Erilaaset tuotannon ja tuotekehityksen kehitystehtävät. Ei haittaa, jos tierät mitä tarkoottaa Lean-menetelmät, koska me toimitahan niiden mukaasesti. 

Oispa hiano, jos sulla ois:

 • Teknikon tai insinöörin paperit ( esim.konetekniikka tai automaatio) olis hyvä olla takataskussa. 
 • Hieman kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja 3D-mallinnuksesta, ettet oo ihan vihree tällä saralla. Ja tierät mitä erilaaset standardit tarkoottaa. 
 • Kykyä tyäskennellä sekä yksin että kimpassa. Meillä saat apua muulta suunnittelijatiimiltä, mutta käret ei saa mennä taskuhun, vaa oma-aloitteisesti täytyy myös tarttua asioohin. 
 • Sopevaa englanninkieltä, ettet jää kielipuoleks ku puhutaan välillä suurille markkinoille tai luetaan lontooksi dokumentaatiota. 

Tämmöstä tarjotaan:

 • Kovas kasvus olevan firman, jossa on tekemisen meininki ja sitä kautta monenlaasta kehittymisen mahdollisuuksia. Ja pirun hyvän porukan ja yhteishengen. 
 • Pääset osaksi osaavaa porukkaa ja paikan kasvaa alan ammattilaaseksi. Meillä on suunnittelijoita monella eri osa-alueella  (Sähkösuunnittelua, ohjelmointia, kylmäsuunnittelua) ja tässä tehtävässä saat mentoriksi kokeneemman mekaniikkasuunnittelijan. 
 • Palkkaakin meillä maksetahan mukavasti kokemuksen mukaan. Ensisijaisesti etsimme juniorimpaa kaveria, jonka palkkataso olis 3000€/kk.  Kokeneemman kaverin kohdalla asiaa katsotaan sitten yhres. 

Aikataulu ja yhteydenotot:

 • Tutustu meihin Lumikko.fi – sieltä löytyy paljon tarinaa meistä. 
 • Hakemukset pitääs olla perillä viimestään 14.1.2023.
 • Jos mahdollista niin laita CV:n ja hakemuksen lisäksi joku sun tekemä näyte 3D-suunnittelusta PDF-muodossa. Sille löytyy muu liite-kohta hakemuslomakkeelta. 
 • Me käydään läpi kaikki hakemukset 15.1. ja ilmootetaan jatkosta nopiasti. 
 • Haastattelut vedetähän Seinäjoen konttorilla 17.1. klo 9-16.

Eero Lähdesmäki, meirän projektipäällikkö, vastailee sun kysymyksiis arkisin klo 13-16 puhelinnumeros 040 067 6001. Rekryprosessista voit rimpautella Exe Headhuntingin liiketoimintajohtajalle Hannu Järvimäelle 0503670862 (lomalla 25.12-6.1.)

Vinkki 1: Avaa meille CV:ssä mitä työtehtäväsi ovat sisältäneet, pelkkä nimike ei vielä kerro sisältöä ja saavutuksiasi.

Vinkki 2: Muistathan hakemuksessasi kertoa, miksi olisit sopiva juuri tähän tehtävään keskittyen tulevaisuuteesi. CV:stä näemme historiasi.

Vinkki 3. Lähetäthän kaikki liitetiedostot PDF-muodossa

Haku alkaa 22. joulukuuta 2023 ja päättyy 14. tammikuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
 

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • tuotekehitys
 • mekaniikkasuunnittelu
 • 3D-suunnittelu
 • englanti
 • suomi
 • aktiivisuus
 • vuorovaikutustaidot
 

Lumikko Oy

Lumikko Oy on Suomen johtava vaativien olosuhteiden ja liikkuvan kaluston ilmastointi- ja
jäähdytysratkaisujen suunnitteluun ja valmistamiseen keskittynyt voimakkaasti kasvava perheyritys.
Mahdollistamme asiakkaillemme uusiutuvien energiateknologioiden käytön luotettavien
asiakasräätälöityjen jäähdytys- ja ilmastointiratkaisujen avulla. Historiamme ja kokemuksemme
asiakasräätälöidyistä lämmönhallintaratkaisuista ulottuu 1970-luvulle asti.

Suunnittelemme, valmistamme ja testaamme kaikki ratkaisut Seinäjoella. Päätuotealueitamme ovat
vihreään teknologiaan ja vaativiin olosuhteisiin keskittyneet energia- ja latauskonttien jäähdytykset,
ajoneuvojen hybridi- ja sähkökäyttöjen jäähdytys, raideliikenteen ilmastointilaitteet, puolustusteollisuuden
laite- ja miehistötilojen jäähdytykset, biokonttien jäähdytyslaitteet, sekä teollisuuden ja laitetilojen
jäähdytysratkaisut.

Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, ratkaisukeskeisyys, joustavuus, korkea laatutaso sekä pitkä
kokemus alalta. Toteutamme räätälöityjä lämpötilan hallinnan kokonaisprojekteja, jotka kattavat kaiken
aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon saakka, koko tuotteen elinkaaren ajan. Laajemmissa
kokonaisuuksissa hyödynnämme tarvittaessa verkostomme osaamista.

LUMIKON FAKTOJA: 

 • Perustettu 1970
 • Työntekijöitä 40
 • Liikevaihto 7 miljoonaa euroa

LUMIKKOA AVUSTAA TÄSSÄ REKRYTOINNISSA EXE HEADHUNTING

EXE Headhunting on vaativien asiantuntijoiden, päälliköiden ja johdon suorahakuihin erikoistunut yritys, joka tekee asiat hieman toisin kuin muut. EXEn takana olevilla henkilöillä on yli 100 suorahaun kokemus. Tällä hetkellä EXEn tiimissä työskentelee neljä henkilöä. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä. 

Me haluamme ravistella pölyttyneitä rekrytointeihin ja erityisesti suorahakuihin liittyviä toimintatapoja tekemällä asioita tehokkaasti, mutta rohkeasti rennolla otteella. EXE Headhuntingin missio on auttaa parhaiden yrityksien ja parhaiden osaajien tarinoiden kohtaaminen.

HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN

Mikäli et löytänyt haluamaasi työpaikkaa, voit tehdä avoimen hakemuksen täällä.

Yhteydenottolomake