Palvelumme

Kehitämme jatkuvasti uusia jäähdytyslaiteratkaisuja ja modernisoimme jo olemassa olevia järjestelmiä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kaikki ratkaisumme ovat kustomoitavissa asiakkaan tarpeen mukaisesti. Hoidamme isojakin kokonaisprojekteja avaimet käteen-periaatteella kumppanuusverkostomme avulla.

Asiakasohjautuvan tuotekehityksemme selkärankana toimii tarkka 3D-mallinnus ja simulointi millä varmistamme jokaiselle projekteille parhaan mahdollisen lopputuloksen. Toimimme lähellä tehdasympäristöä ja pystymme nopeasti valmistamaan esisarjat tuotekehitysvaiheessa ja jatkamaan siitä saumattomasti itse sarjatuotantoon. Tuotedokumentaatio rakennetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti osana kokonaisprojektia.

Tästä pääset lukemaan lisää palvelukonseptistamme.

Automaatio- ja ohjelmointipalvelut 

Tarjoamme monipuolisia palveluja myös ohjausjärjestelmien suunnitteluun, toteutukseen ja käyttöönottoon erilaisiin ympäristöihin. Lämpötilanhallinnan tarkka ohjaus vaikuttaa suoraan ilmastointijärjestelmissä asiakasviihtyvyyteen ja laitteistojäähdytyksessä prosessin toimintaan sekä laitteiden energiatehokkuuteen ja elinikään. Lumikko ohjausjärjestelmäpalvelut perustuvat käytännössä testattuihin ohjausmoduuleihin joita yhdistelemällä saadaan rakennettua asiakaslähtöinen ratkaisu, jossa hyödynnetään vuosikymmenien aikana hankittua kokemustamme automaatiosuunnittelusta.

Etäohjausratkaisujen avulla pystymme seuraamaan laitteita verkon yli ja pystymme näin tarjoamaan tukea niin vian hakuun kuin ennakoivan kunnossapidon tarpeisiin.

Lumikon ilmastointijärjestelmä juniin ja raitiovaunuihin
Lumikon työntekijä testaamassa Lumikon valmistamaa laitetta

Testaus 

Testaamme huolellisesti kaikki suunnittelemamme ja valmistamamme järjestelmät korkean laatutason varmistamiseksi. Testaukset jakautuvat karkeasti tehtaalla tapahtuviin teho- ja rutiinitesteihin sekä asiakasrajapinnassa tapahtuviin käyttöönotto- ja tyyppitesteihin joilla varmistetaan järjestelmän toimivuus ja suoritusarvojen toteutuminen.

Testauksen apuna meillä on uudenaikaiset langattomat tiedonkeruujärjestelmät, joilla testidataa saadaan seurattua ja taltioitua tarvittaessa jopa etänä. Jokaiselle sarjatuotteille tehtävä täydellinen rutiinitesti varmistaa laitteiden virheettömyyden ennen toimitusta.

 

Huolto- ja varaosapalvelut

Tarjoamme tuotteille täydelliset elinkaaripalvelut huollosta oikeanlaisten varaosien hankintaan.

Lumikko Huoltopalvelut Oy on osa Lumikko-konsernia. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme maamme parasta osaamista lämmönhallintaratkaisujemme kokonaisvaltaisena huoltajana ja varaosien tarjoajana. 

Huoltopalvelut auttavat tuotteiden käyttöönotossa asiakasrajapinnassa ja varmistaa järjestelmien toimivuuden koko niiden elinkaaren ajan. Tiivis yhteistyö tehtaan kanssa tarjoaa saumattoman rajapinnan oikeisiin käyttötilanteisiin, mitä voidaan hyödyntää uusien tuotteiden tuotekehityksessä.

Lumikon huoltopalveluiden varaosat

Haluatko lisätietoja ratkaisuistamme?

Olemme kiinnostuneita kuulemaan millainen jäähdytys- tai ilmastointihaaste teillä on. Ota meihin yhteyttä ja kehitetään yhdessä ratkaisu.

Yhteydenottolomake