Palvelukonsepti

Lumikko Oy:n toiminnan ydintä on yrityksen elinkaaren ajan ollut aito halu auttaa asiakasta. Teemme töitä sen eteen, että voimme tarjota asiakkaalle oikean ja parhaan ratkaisun. Olemme  asiantuntijaorganisaatio, joka on hionut osaamisensa huippuunsa vuosien kokemuksen aikana.

Lumikko-tuotekehitysprosessi on useissa vaativissa hankkeissa testattu menetelmä kehittää laadukas ja asiakaslähtöinen ratkaisu sovitussa aikataulussa. Tuotteidemme ja palveluidemme laadusta kertoo lukuisat pitkät asiakassuhteemme.

 

Tarpeen ymmärtäminen asiakasyhteistyössä

Lumikolla sopivimman ratkaisun löytäminen lähtee liikkeelle asiakastarpeen ymmärtämisestä. Ammattitaitomme tärkeä osaa-lue on esittää oikeat kysymykset heti projektin alussa.

Vuosikymmenien kokemuksen ansiosta osaamme Lumikolla löytää ja toteuttaa toimivat ratkaisut haastaviin paikkoihin ja äärimmäisiin olosuhteisiin. Kokemuksen kautta tulee myös kykymme ennakoida mahdolliset ongelmakohdat hyvissä ajoin.

Teknisten- ja tilavaatimusten selvittämisen jälkeen pääsemme määrittämään laitteiston kriittiset komponentit tehotarvelaskelmien perusteella. Teemme ratkaisusta lisäksi hahmotelman 3D-mallina jo tarjousvaiheessa, jotta varmistumme laitteen sopimisesta käytettävissä olevaan tilaan. Tarjous antaa asiakkaalle selkeän kuvan toteutettavasta ratkaisusta kustannuksineen.

Ennen prototyyppivalmistusta varmistamme kanssasi, että järjestelmä täyttää vaaditut tekniset määrittelyt. Prototyypin valmistuksen jälkeen suoritetaan tarvittavat tyyppitestit, saadaan lopulliset asiakashyväksynnät ja tuotetiedot viimeistellään käyttöösi. Lopuksi varmistamme tuotteen valmistettavuuden tehtaallamme massatuotannon näkökulmasta.

Oikea ratkaisu ongelmiisi yli 50 vuoden kokemuksella

Lumikon oma kokenut asiantuntijatiimi hoitaa mekaaniseen suunnittelun, sähkö-, automaatio- ja ohjelmistosuunnittelun sekä kylmäpiirisuunnittelun lämmönhallintaongelmasi ratkaisemiseksi.

Asiakas on keskiössä koko prosessin ajan, joten kommunikaatio tuotekehitystiimien välillä on oleellinen osa Lumikon toimintaa. DNA:ssamme on toimivan ja oikean ratkaisun löytäminen asiakkaalle. Ennen protovalmistusta varmistamme kanssasi, että laitteisto täyttää sille asetetut tekniset vaatimukset. Prototyyppivalmistuksen jälkeen seuraavat vaaditut tyyppitestit, lopulliset asiakashyväksynnät sekä viimeistellään tuotedokumentaatio käyttöönne. Lopuksi varmistamme tuotteen valmistettavuuden tehtaassamme sarjavalmistuksen näkökulmasta, jolloin toimitukset tarpeisiinne sujuvat ongelmitta.

 

Varmuutta kattavilla elinkaaripalveluilla

Lumikon osuus kumppaninasi ei rajoitu vain tuotteen suunnitteluun ja valmistukseen, vaan kuljemme mukana matkassasi koko tuotteen elinkaaren ajan.

Huolto- ja varaosapalvelumme varmistavat, että saat oikeat varaosat ja ammattitaitoisen huoltotyön kaikenikäisiin laitteistoihimme. Pidämme jo suunnitteluvaiheessa tarpeen vaatiessa huolen myös uudelleensuunnittelusta varaosien obsolete-tapauksissa sekä laitteiden
retrofit-paketeista.

Asiantuntijamme ovat käytössäsi teknisenä tukena matkan varrella.
Jätä lämmönhallinta meidän ratkaistavaksemme.

Haluatko lisätietoja ratkaisuistamme?

Olemme kiinnostuneita kuulemaan millainen jäähdytys- tai ilmastointihaaste teillä on. Ota meihin yhteyttä ja kehitetään yhdessä ratkaisu.

Yhteydenottolomake