Lämmönhallintaratkaisut liikkuville työkoneille

Liikkuvien työkoneiden sähköistyminen asettaa lämmönhallinnan keskeiseen rooliin. Lämmönhallinnan tarkoituksena on varmistaa, että akut, voimansiirto ja muut tehokomponentit toimivat optimaalisissa lämpöolosuhteissa. Tämä on välttämätöntä laitteiden suorituskyvyn ylläpitämiseksi ja turvallisuusstandardien täyttämiseksi. Lisäksi oikeanlainen lämmönhallinta laajentaa sähkökäyttöisten koneiden toimintasädettä. Lumikko kehittää, suunnittelee ja valmistaa lämmönhallintaratkaisuja erilaisiin sähköisten työkoneiden tarpeisiin. Ratkaisumme on suunniteltu monenlaisille koneille, kuten hybridi- ja täyssähköajoneuvoille sekä eri toimialoille ja toimintaympäristöihin, kuten kaivoskuljetuksiin ja satamakonttilukkeihin.

Optimoitu lämmönhallinta parantaa suorituskykyä

Liikkuvien työkoneiden sähköistyminen tuo mukanaan haasteita, sillä laitteiden toimintaympäristöt ovat vaihtelevia ja käyttö intensiivistä. Tehokas lämmönhallinta on avainasemassa akkujen tehokkuuden ylläpitämisessä erityisesti äärimmäisissä olosuhteissa, kuten satamissa tai kaivoksissa. Lämmönhallinta myös estää sähköisten komponenttien ja moottoreiden ylikuumenemisen. Oikein toteutettuna lämmönhallinta suojaa koneita ja parantaa niiden suorituskykyä sekä energiatehokkuutta.

Kehittyneet jäähdytysratkaisut

Jäähdytysratkaisumme suunnitellaan käsittelemään liikkuvien työkoneiden sähkömoottoreiden ja tehoelektroniikan tuottamaa voimakasta lämpöä. Luotettavia jäähdytysteknologioita hyödyntämällä Lumikko varmistaa, että koneesi toimivat turvallisissa lämpötilarajoissa. Tämä pidentää kriittisten komponenttien käyttöikää ja vähentää huoltotarvetta.

Lämmitysratkaisut kylmiin olosuhteisiin

Optimaalisen käyttölämpötilan ylläpitäminen kylmissä ympäristöissä on haastavaa, mutta välttämätöntä. Liikkuvien työkoneiden tehokas toiminta varmistetaan Lumikon lämmönhallintajärjestelmillä. Toimivalla lämmityksellä varmistetaan akun kapasiteetti ja se, että nesteen viskositeetti pysyy käyttöparametrien sisällä. Tämä ehkäisee suorituskyvyn laskua ja mahdollisia mekaanisia ongelmia.

Räätälöidyt ratkaisut erilaisiin asiakastarpeisiin

Ymmärrämme liikkuvien työkoneiden toimintakentän sekä sen monipuoliset ja haastavat tarpeet. Tarjoamme lämmönhallintajärjestelmiä, jotka on räätälöity kunkin konetyypin erityisvaatimuksiin. Olipa kyseessä kaivoskuormaaja tai konttilukki, järjestelmämme on suunniteltu tarjoamaan huipputehoa räätälöitynä kunkin sovelluksen ainutlaatuisiin vaatimuksiin.

Vastuullisuus

Tiukkojen päästö- ja ympäristöstandardien noudattaminen on erittäin tärkeää. Lumikon lämmönhallintaratkaisut vähentävät liikkuvien työkoneiden hiilijalanjälkeä tukemalla siirtymistä puhtaampiin ja kestävämpiin toimintatapoihin.  Euroopan unionin NRMM-asetuksen kaltaisten säännösten noudattaminen varmistaa, että tuotteemme täyttävät korkeimmat ympäristönsuojelun ja teknisen huippuosaamisen vaatimukset.

Miksi valita Lumikko?

1. Asiantuntemus ja innovaatio: Kymmenien vuosien kokemus ja osaaminen kylmätekniikasta sekä vahva panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen liikkuvien työkoneiden kentässä.
2. Räätälöinti ja joustavuus: Ymmärrämme ja huomioimme asiakkaan yksilölliset tarpeet ja erityisvaatimukset. Tiimimme kehittää ja toteuttaa tehokkaita ratkaisuja tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.
3. Sitoutuminen kestävään kehitykseen: Lumikko on sitoutunut kestävään kehitykseen. Järjestelmämme on suunniteltu vähentämään ympäristövaikutuksia ja parantamaan energiatehokkuutta sekä sopeutumaan maailmanlaajuisiin tavoitteisiin kohti kestävämpiä teknologioita.

Lumikko on luotettava kumppani liikkuvien työkoneiden suorituskyvyn, luotettavuuden ja kestävyyden edistämisessä. Tarjoamme tehokkaita lämmönhallintajärjestelmiä, jotka on räätälöity tulevaisuuden liikkuviin työkoneisiin.

Lue lisää liikkuvien työkoneiden lämmönhallintasovelluksistamme

Haluatko keskustella lämmönhallintaratkaisuista yrityksesi tarpeisiin? Lähetä meille viesti, niin olemme teihin yhteydessä.

Artikkelit

Asiakkaat

Yhteydenottolomake