Jäähdytys- ja ilmastointiratkaisut

Matkustusmukavuus ja ympäristön kestävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia juna- ja raitiovaunuliikenteessä. Lumikon jäähdytys- ja ilmastointiratkaisut ovat energiatehokkaita sekä kestäviä ja erityisesti kiskokalustotoimintaan suunniteltuja.

Räätälöidyt ratkaisut junien erityisvaatimuksiin

Tarjoamme jäähdytys- ja ilmanvaihtoratkaisut vetureista makuuvaunuihin sekä liikkuvan kaluston elintarvikekuljetukseen ja säilytykseen. Suunnittelumme perustuu laitteen optimaaliseen toimintaan erilaisissa ilmasto-olosuhteissa aina arktisesta kylmyydestä aavikon kuumuuteen saakka. Räätälöimme ratkaisumme Pohjoismaisiin vaativiin olosuhteisiin sopiviksi niin, että ilmastointijärjestelmämme täyttävät jokaisen junamallin asettamat erityisvaatimukset.

OPTIMAALINEN SUORITUS TEKNologian HUIPPUOSAAMISELLA

Lumikon ilmastointiratkaisujen ytimessä on edistyksellinen teknologia. Järjestelmiemme suunnittelussa hyödynnetään viimeisimpiä innovaatioita, joiden avulla varmistetaan optimaalinen lämmönhallinta, korkea energiatehokkuus ja minimaaliset huoltotarpeet. Lopputuloksena tarjoamme tasalaatuista sisäilmaa, joka parantaa matkustusmukavuutta ja ylläpitää toiminnan tehokkuutta.

Ympäristöystävällisyys edellä

Ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujemme tavoitteena on vähentää rautateillä tapahtuvan liikenteen haitallisia ympäristövaikutuksia. Ilmastointijärjestelmämme on suunniteltu energiatehokkaiksi ja äärimmäisen kestäviksi. Vastuullisuus ja ympäristötietoisuus ohjaavat toimintaamme ja sen tulokset näkyvät kestävien ratkaisujen kautta. Tuotteidemme elinkaari on parhaimmillaan 50 vuotta.

Terveyden ja turvallisuuden varmistaminen raiteilla

Matkustus- ja työskentelymukavuuden lisäksi haluamme tarjota mahdollisimman puhdasta sisäilmaa juna- ja raitioliikennematkustamiseen. Koronapandemian myötä kehitimme ilmastointijärjestelmiimme integroidut ilmanpuhdistusteknologiat, joita käytetään Suomessa liikkuvissa raitiovaunuissa. Virusten ja bakteerien leviämisen vähentäminen on huomioitu myös muissa tulevaisuuden ratkaisuissamme, jotta voimme varmistaa turvallisen ja terveellisen ympäristön kaikille julkisen liikenteen käyttäjille.

luotettava kumppani pitkällä kokemuksella

Vuosien kokemuksen ja lukuisten kiskokalustotoiminnan ilmastointiprojektien ansiosta olemme konkareita omalla kentällämme. Asiakkaidemme menestys motivoi myös meitä ja teemme kumppanina kaikkemme, jotta ratkaisumme tukee asiakkaan toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakaslähtöisyys ohjaa vahvasti toimintaamme. Osaamisemme perustuu asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden kartoittamiseen ja niiden ymmärtämiseen, jotta voimme tarjota oikeat ratkaisut erilaisiin kohteisiin.

Miksi valita Lumikko?

  • Räätälöidyt ratkaisut: Jokaiseen junatyyppiin sopivat ilmastointijärjestelmät.
  • Edistyksellinen teknologia: Innovatiivinen suunnittelu, jonka keskiössä on optimaalinen suorituskyky ja tehokkuus.
  • Ympäristövastuu: Ekologiset järjestelmät kestävää junamatkailua varten.
  • Terveys ja turvallisuus: Ilmanpuhdistusteknologiat turvallisempaa matkakokemusta varten.
  • Kokemuksen kautta alan johtavaksi toimijaksi: Onnistuneiden projektien ja tyytyväisten asiakkaiden historia.

Valitse Lumikko saadaksesi paras matkustajakokemus

Ota yhteyttä, jos tarvitset ratkaisun ongelmaasi tai toteuttajan ideaasi. Kyseessä voi olla jo ikääntyneempi, ilmastointijärjestelmien huoltoa tai laajempaa uudistusta kaipaava kiskokalusto tai vaihtoehtoisesti kokonaan uusi kohde, jonne halutaan tehokkaat ja räätälöidyt HVAC-ratkaisut.  Me ratkaisemme lämmönhallintahaasteesi, jotta voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

ASIAKASTARINAT

Tutustu tarkemmin asiakasratkaisuihimme

Yhteydenottolomake