Raideliikenne

Lämmönhallinnan edelläkävijänä haluamme tarjota parhaan mahdollisen matkustajakokemuksen huippuluokan ilmastointijärjestelmien avulla. Tarjoamme turvalliset ja energiatehokkaat raideliikenteen lämmönhallintaratkaisut, jotka parantavat matkustusolosuhteita ja takaavat miellyttävän kokemuksen niin matkustajille kuin junan henkilökunnallekin. Reilun kolmenkymmenen vuoden tuotekehitystyömme ansiosta olemme alan johtava toimija ja intohimolla mukana kehittämässä kestävän liikkumisen muotoja entistä paremmiksi.

Olemme toteuttaneet

+ 0
vetureiden jäähdytys- ja ilmanvaihtoratkaisua
+ 0
raitiovaunujen jäähdytys- ja ilmanvaihtoratkaisua
+ 1
HVAC huoltoa

Tekniset ratkaisut

Me Lumikolla olemme erikoistuneet rautatiealan innovatiivisiin, tehokkaisiin ja kestäviin lämmönhallintaratkaisuihin. Kattava tuote- ja palveluvalikoimamme on suunniteltu vastaamaan rautatieliikenteen erikoisvaatimuksia. Suorituskyky, energiatehokkuus ja luotettavuus ohjaavat suunnitteluamme.

PAREMMAT TYÖ- JA MATKUSTUSOLOSUHTEET

Alan johtavana toimijana tarjoamme kestäviä ja luotettavia jäähdytys- ja ilmastointiratkaisuja vetureille sekä juna- ja raitiovaunuille. Räätälöimme ratkaisumme aina käyttötarkoitukseen sopivaksi, jotta työ- ja matkustusolosuhteet olisivat mahdollisimman mukavat ja optimaaliset. Panostamme ratkaisuissamme erityisesti energiatehokkuuteen.

Jarrutusenergian talteenotolla energiatehokkuutta

Olemme kehittäneet raitiotievaunuihin ainutlaatuisen jarrutusenergian talteenottojärjestelmän. Innovaatiomme ottaa talteen liike-energiaa jarrutuksen aikana ja muuntaa sen sähköenergiaksi lämmitystä varten. Ratkaisumme parantaa merkittävästi energiatehokkuutta, vähentää käyttökustannuksia ja pitää matkustajat lämpiminä pohjoisen vaativissa olosuhteissa.

Ravintolavaunujen jäähdytysyksiköt

Kylmäkuljetukset

Lumikko tarjoaa edistykselliset jäähdytysratkaisut junien ravintolavaunuihin. Jäähdytysyksikkömme on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn ravintolavaunujen muusta tilasta tinkimättä. Ratkaisumme takaavat elintarvikkeiden tuoreuden ja laadun koko matkan ajan.

Huolto- ja ylläpitopalvelujen asiantuntija

Lumikko on erikoistunut juna- ja raitiovaunujen HVAC-laitteiden huolto- ja ylläpitopalveluihin. Huoltotiimimme huolehtii, että käytössä olevat laitteet pysyvät toimintakuntoisina ja tarvittaessa päivitämme vanhaan kalustoon kokonaan uudet ja nykyaikaiset järjestelmät. Tarjoamme myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä ylläpito-ohjelmia kalustojen erityistarpeet huomioiden.

Junien ja ratikoiden huoltopalvelut

REFERENSSIT

Yhteydenottolomake