ratikoiden ja junien huoltopalvelut

Tarjoamme junissa ja raitiovaunuissa käytössä olevien HVAC-laitteiden huolto-, korjaus-, ylläpito- ja renovointipalvelut. Lumikko Huoltopalvelut Oy palvelee asiakkaitamme monipuolisesti vuosihuoltojen sekä korjausten osalta ja me Lumikolla suunnittelemme ja räätälöimme uudet laitteet vanhojen tilalle asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Kattavat kunnostusratkaisut

Lumikon ratikoiden ja junakaluston huolto- ja elinkaaripalvelut takaavat raideliikenteen ilmastointiratkaisun elinkaaren maksimoinnin. Laatu, tehokkuus ja kestävyys edellä tarjoamme kattavia kunnostusratkaisuja, jotka tuovat uutta eloa ikääntyviin kiskokaluston HVAC-laitteisiin.

Kestävät ratkaisumme palvelevat jopa 50 vuotta

Kestävyys on osa ydinosaamistamme myös huoltopalveluissa. Käytämme kestäviä materiaaleja ja menetelmiä edistääksemme omalta osaltamme julkisen liikenteen vihreämpää tulevaisuutta ja kestävää kehitystä. Toimintamme tavoitteena on vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia.

Tehokkuuden takaaminen uudella teknologialla

Renovointiprojekteissamme hyödynnämme uusinta teknologiaa raitiovaunujen sekä junakaluston toiminnallisuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Tämä sisältää mm. ilmastointijärjestelmien päivityksiä, turvatoimintojen käyttöönottoja sekä energiatehokkaiden valaistus- ja voimansiirtoratkaisujen huomioimista.

Lumikko tarjoaa asiakaskohtaisesti suunniteltuja huoltoratkaisuja, jotka varmistavat raitiovaunujen ja junakaluston jatkuvan liikkeessä pysymisen sekä toiminnan luotettavuuden. Ennaltaehkäisevät ja korjaavat huoltotoimenpiteemme on suunniteltu minimoimaan käyttökatkot ja maksimoimaan suorituskykyä, jotta julkisen liikenteen järjestelmät voivat toimia saumattomasti ja tehokkaasti.

Kumppanuus Lumikon kanssa kunnostuksessa ja ylläpidossa

Valitse Lumikko, kun tarvitset kiskokalustotoiminnan kumppaniksi luotettavan ja osaavan ammattilaisen. Toimintamme kulmakiviä ovat joustavat asiantuntija- ja suunnittelupalvelut, innovaatiot ja asiakkaalle räätälöitävät ratkaisut sekä vastuullisuus ja sitoutuminen kestävän kehityksen periaatteisiin. Selvitetään yhdessä, miten voimme ylläpitää ja uudistaa kalustoanne niin, että se palvelee toimintaanne ja vastaa tarpeisiinne myös tulevaisuudessa.

Räätälöidyt huolto-ohjelmat

Lumikon junakaluston huoltopalvelut

 Junakalustolle suunnattujen huoltopalveluidemme tärkein tavoite ja tehtävä on taata laitteiden optimaalinen suorituskyky sekä turvallisuus. Kokeneella huoltotiimillämme on käytössään nykyaikaiset työkalut sekä tekniikat tarjotakseen parasta mahdollista palvelua.

Ennaltaehkäisevät ja korjaavat huoltopalvelut

Tarjoamme ennaltaehkäisevää ja korjaavaa huoltoa. Ennaltaehkäisevät palvelumme on suunniteltu tarkastamaan ja huoltamaan junakalustoa säännöllisesti sekä ennakoimaan, tunnistamaan ja korjaamaan mahdolliset toimintahäiriöt ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa ongelmia. Jos korjauksia tarvitaan, ne hoidetaan mahdollisimman joustavasti käyttökatkot minimoiden.  

Räätälöidyt huoltosuunnitelmat

Jokaisella kalustolla on omat yksilölliset tarpeet ja erityisvaatimukset, joihin tarjoamme räätälöityjä huoltosuunnitelmia. Joustava lähestymistapamme varmistaa, että huoltojen aikataulut, sisältö ja palvelut kohtaavat asiakkaan toimintavaatimukset.

Edistynyt diagnostiikka ja korjaukset

Käytämme ajanmukaisia diagnostiikkatyökaluja, jotta voimme nopeasti tunnistaa ongelmat ja toteuttaa niiden vaatimat toimenpiteet. Asentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, joilta saa luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua.

Pitkäaikainen luottamus ja turvallisuus

Lumikon tarjoamien huoltopalveluiden tavoitteena on varmistaa juna- ja kiskokaluston pitkäaikainen toimintavarmuus, luotettavuus ja turvallisuus. Säännöllinen huolto pidentää kaluston käyttöikää, parantaa matkustajien sekä henkilökunnan turvallisuutta ja lisää matkustamisen miellyttävyyttä.

Luotettava huoltokumppanisi

Lumikko Huoltopalvelut takaa luotettavan huollon. Asiantuntemuksemme ja sitoutumisemme laatuun varmistavat, että junakalusto pysyy huippukunnossa ja tarjoaa turvallisen sekä luotettavan matkustuskokemuksen.

Yhteydenottolomake