Energiasektorin lämmönhallintaratkaisut

Me Lumikolla ratkaisemme vaativat lämmönhallinnan haasteet, jotta asiakkaamme saavat keskittyä ydinosaamiseensa. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat lämmönhallinta- ja jäähdytysratkaisut räätälöitynä energiasektorin erilaisiin tarpeisiin, aina akuista latausasemiin ja liikkuvista työkoneista energiavarastoihin. Lumikon lämmönhallintaratkaisut varmistavat laitteiden optimaalisen suorituskyvyn, luotettavuuden ja kestävyyden yli 50 vuoden kokemuksella. 

Toimialat, joissa palvelemme

Missiomme on selkeä: räätälöidyillä jäähdytys- ja ilmastointiratkaisuilla autamme asiakkaitamme hyödyntämään uusiutuvan energian teknologioita. Olipa kyseessä sitten sähkökäyttöisten työkoneiden latausasemat, akut tai energiavarastointi, Lumikon asiantuntemus varmistaa tehokkaan lämmönhallinnan myös haastavissa olosuhteissa.

Liikkuvien työkoneiden (NRMM) siirtyessä sähköisiin voimanlähteisiin, on erittäin tärkeää pitää huolta niiden ympärivuotisesta tehokkaasta toiminnasta. Lumikon tarjoamat laadukkaat jäähdytysjärjestelmät säätelevät tehoelektroniikan aiheuttamaa lämpöä, pidentävät koneiden elinkaarta ja varmistavat, että energiatehokkuus on mahdollisimman optimaalista. Lumikko on vahvimmillaan lämmönhallintaratkaisuiden kehittämisessä, erityisesti haastavissa olosuhteissa. Lumikko on toiminut sähkökäyttöisten työkoneiden lämmönhallinnan parissa jo 10 vuotta. Me olemme oikea kumppani tarjoamaan sähköisen työkoneesi lämmönhallintaratkaisut kaikissa toimintaympäristöissä: rakennustyömailla, kaivoksissa, satamissa sekä maa- ja metsätaloudessa. 

Energiavarastot ovat merkittävässä roolissa sähköverkon vakauttamisessa ja uusiutuvien energialähteiden, kuten aurinko- ja tuulienergian, integroinnissa. Tehokas lämmönhallinta varmistaa energiavarastojen toiminnan turvallisuuden, suorituskyvyn ja kestävyyden. Laadukkaat jäähdytysratkaisut säätelevät lataus- ja purkujaksojen aikana syntyvää lämpöä. Lämmitysjärjestelmiä puolestaan tarvitaan kylmemmissä olosuhteissa akun tehokkuuden ylläpitämiseksi. Lumikon edistyneet lämmönhallintatekniikat säätelevät lämpöä akuissa ja energiavarastojärjestelmissä sekä niiden tehoelektroniikassa.

Akut ja energiavarastot

Latausjärjestelmät

Lämmönhallinnalla on tärkeä tehtävä latausasemien toiminnassa. Korkeatehoisessa latauksessa, kuten megawattilatausratkaisuissa, syntyy merkittävä määrä lämpöä, jonka poistaminen estää latausasemien ja ajoneuvojen akkujen vahingoittumisen. Korkealaatuinen jäähdytys mahdollistaa myös nopean, tehokkaan ja turvallisen latauksen.

Miksi valita Lumikko?

1. Ammattitaito: Suomalaisena perheyrityksenä olemme hioneet ammattitaitomme äärimmäisissä olosuhteissa toimivien ratkaisujen luomiseen. Lumikolla on vahva yli 50 vuoden kokemus lämmönhallinnan innovaatioista.

2. Räätälöinti: Emme usko, että sama ratkaisu sopii kaikkeen. Hoidamme kaiken suunnittelusta tuotantoon ja huoltoon avaimet käteen -periaatteella, jotta jokainen ratkaisu vastaa täsmällisesti asiakkaan tarpeita.

3. Vastuullisuus: Lumikko tukee aktiivisesti vihreää siirtymää. Kehitämme lämmönhallintaratkaisuja tukemaan kestäviä liikkumisen muotoja, kuten juna- ja raitiovaunuliikennettä. Panostamme strategisesti merkittävästi sähköisten työkoneiden lämmönhallintaratkaisuiden tutkimukseen, kehitykseen ja innovointiin.

Asiakastarinat ja artikkelit

Yhteydenottolomake